Yazılım Geliştirme Stajyeri (Uzun Dönem)

Son başvuru tarihi 31/12/2024
Şimdi Başvur

Bu ilana başvur

CV Yükle (pdf)

İlan Açıklaması

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI
SFS danışmanlık 1992 yılından beri sigorta, finans ve hizmet sektörlerine kurumsal yönetim sistemleri sunmaktadır.SFS, bugünün hızla değişen iş ortamında kurumların rekabetçi kalmalarını, masraflarını azaltırken kâr ve verimliliklerini arttırmalarını sağlayan teknolojik çözümler geliştirmektedir.80’nin üzerinde uzman kadrosu ile müşterilerine, en ileri teknolojik iş çözümlerini ihtiyaçlarına göre özelleştirerek sunan SFS, kurumsal yazılım ve bilgi teknolojileri alanında lider şirketlerden olup, sektörlerinde lider, ulusal ve uluslararası şirket ve kuruluşlara hizmet vermektedir.Köln uygulamalı bilimler Üniversitesi’nde ders olarak okutulan ve İnsurance Competence Center tarafından denetlenmiş SFS çözümleri, en gelişmiş teknolojilere entegre edilmiş yenilikçi iş metodolojilerini içermektedir. Sektörel uzmanlığını, ispatlanmış metodolojilerini ve ileri teknolojilerini, global pazarlara da taşıyan SFS, bugün Türkiye’nin en büyük 10 yerli yazılım şirketinden biridir.

Sen de SFS ailesinin bir parçası olmak istiyorsan başvurunu bekliyoruz!

SENDEN NELER BEKLİYORUZ?

Üniversitelerin 4 yıllık, Mühendislik Fakültelerinin ilgili bölümlerinden ;  4. sınıf öğrencisi olmak

.Net, front end veya backend teknolojilerinde kendini geliştirmek isteyen.

Sürekli öğrenme, yenilikleri takip etme ve öğrendiklerini de uygulamak için ilk adımı hemen atabilmek,

Eğitimleri, dokümanları ve makaleleri anlayabilecek derecede İngilizce dil bilgisine sahip olmak.

Yazılı ve sözlü iletişimi kuvvetli

Yazılım projelerinin tüm süreçlerinde aktif olarak rol almak

Takım çalışmasına yatkın olmak.

Güçlü motivasyona sahip, azimli ve istekli olmak,

Fark yaratmaya kararlı olmak,