Gelecek Tasarımcıları Staj Programı

Başvuru süresi kapandı.

İlan Açıklaması

Ford Otosan Gelecek Tasarımcıları Yaz Stajı Programı kariyerini şekillendirmeye ve eşsiz bir deneyim yolculuğuna hazır mısın?

Otomotiv sektörüne ilgi duyan üniversiteli gençlerin kişisel ve profesyonel gelişimlerini destekleyen, teoride edindikleri bilgileri pratikte uygulayabilecekleri yaz stajı ile keyifli bir deneyim yolculuğu bekliyor!

Ford Otosan’ı yakından tanıyarak kariyerine başlangıç yapmak için başvuru linkine tıklaman yeterli. Unutma son başvuru 13 Mayıs!

Gelecek Tasarımcıları programı ile seni bir ay sürecek dolu dolu staj deneyimi bekliyor.

Staj tarihlerimiz: 08.07.2024 – 23.08.2024

Başvuru Yaparken Nelere Dikkat Etmelisin?

Başvurunu gerçekleştirirken öncelikle ihtiyacın olan zamanı ayırdığından emin olmalısın, unutma başvuru aşaması seni ilk tanımaya başladığımız aşama 😊

Başvuru yaparken mutlaka doldurulması gereken zorunlu alanlarımız var, bu alanlar doldurulurken herhangi bir sorun yaşamamak adına hazırlıklarını tamamlayabilirsin.

Başvuru ve süreçle ilgili her tür açıklama ve bilgilendirmeyi başvuru süresinde mail adreslerimizden seninle paylaşacağız.

Kimler Başvurabilir?

Eğer sen de;

• Üniversitelerin ilgili bölümlerinde okuyan 3. veya 4. sınıf öğrencisiysen,
  • Bu yaz zorunlu stajın var (Staj boyunca bir ay okulunun zorunlu stajın kapsamında sigortanı karşılayarak zorunlu stajını gerçekleştirmeni bekliyoruz. Zorunlu staj sonunda ise Ford Otosan olarak gönüllü stajın için sigortanı karşılayacağız. Zorunlu stajın sonrasında kalan haftalarda gönüllü stajın ile birlikte toplamda 7 hafta Gelecek Tasarımcıları staj programını tamamlamış olacaksın.)
  • İngilizcen minimum Upper Intermediate (B2) seviyesindeyse programa başvurunu yapabilirsin.
  • GPA 3.00 ve üzeri olması (tercihen)

Staj süresi boyunca servis, yemek ve eğitim gibi pek çok yan haktan sen de yararlanmaya başlayacaksın. 😊

Başvuru Süreci

1-      Başvuru kriterlerimize uygun eleme gerçekleştiriyoruz.

2-      Başvuru adımından sonra uygun olan adaylarıma İngilizce Envanter sınavı iletiyoruz.

3-      Bu adımı da başarıyla tamamladıysan sırada seni AI ile gerçekleştireceğin mülakat seni bekliyor.

4-      Mülakatı da başarıyla tamamlayan arkadaşlarımız için uygun ekip ve projelere yerleştirmelerini tamamlıyoruz.

5-      Sen de bizlerle staj yapmak için hazırsan başlasın Gelecek Tasarımcıları Yaz Stajı yolculuğu 🚀