Stajyer

Bu ilana başvur

CV Yükle (pdf)

İlan Açıklaması

Flokser, bugün Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşundan biri olarak kimya sektöründe poliüretan hammadde üreticisi ve ihracatçısıdır. İnşaat, terlik ve taban, mobilya, otomotiv, yapıştırıcı, beyaz eşya, izolasyon sektörlerinde poliüretan, poliüre, polyester ürünleri ile çözümler sağlayan, Türkiye’nin önde gelen poliüretan sistem evidir.

Flokser Kimya, Ar-Ge, Üretim, Satış, İnsan Kaynakları, Muhasebe, Finans, Satın Alma ve Dijital Dönüşüm departmanlarında görev alacak dinamik ve yenilikçi üniversite öğrencilerini arıyor. Eğitiminizi iş dünyasıyla bütünleştirmek ve kariyerinize değer katmak istiyorsanız, yaz dönemi için sunulan kısa süreli veya uzun dönemli staj imkanlarına başvurularınızı bekliyoruz.

Aranan Özellikler:

·        Üniversitelerin Mühendislik, İşletme, Bilgisayar Bilimleri, İnsan Kaynakları, Pazarlama veya diğer bölümlerinde öğrenim gören öğrenciler (tercihen son sınıf)

·        Araştırma ve öğrenmeye açık

·        Takım çalışmasına yatkın

·        İletişim becerileri güçlü adaylar arıyoruz.