Dokümantasyon Hazırlama Mühendisi

Bu ilana başvur

CV Yükle (pdf)

İlan Açıklaması

Eltaş Transformatör San. ve Tic. A.Ş.  yağlı ve kuru tip dağıtım ve güç transformatörleri üretimi yapan sektörün önde gelen firmalarından birisidir.

Bu pozisyon Eltaş Genç Yetenek programı kapsamında bir pozisyondur.
Ülkemizin seçkin Üniversitelerinden mezun mühendislik bölümlerinden yeni mezun adaylar için düzenlenmektedir.
Elektik, Makine, Endüstri, Kimya ve Metalürji Mühendisliği bölümünden yeni mezun adaylar endüstriyel kültürün gelişmesi, üretim, tasarım ve proje yönetimine ilişkin gelişim sağlanması, Transformatörlerin tanınması için ARGE bölümüne bağlı olarak Dokümantasyon Mühendisliği görevini yerine getirirler.
İşe başladıktan sonraki ilk 6 ay boyunca transformatör ile ilgili olan dokümantasyon süreçlerinin hazırlanmasında destek olurlar. 4. Ay sonunda genç mühendislerimizle birlikte açık pozisyonlara uygun olarak için kariyer planı çizilir. Mühendis 6 ayın sonunda açılmış olan pozisyonlardan hangisinde çalışmak isterse İnsan Kaynakları Müdürü, pozisyonun bağlı olduğu yönetici ve kendisi ortak karar alarak ilgili pozisyona yerleştirilir.
Bu programdan ve yönetiminden, İnsan Kaynakları departmanı sorumludur.
· Bu faaliyetin planlanması ve yürütülmesinden desteklenmesinden ve denetiminden İnsan Kaynakları Müdürü sorumludur.
· Gerçekleştirilen oryantasyon faaliyetleri öncesinde sonrasında gelişimi değerlendirebilmek için oryantasyon planının hazırlanmasından, ilgili eğitimlerin düzenlenmesinden ve değerlendirilmesinin yapılmasından Eltaş Akademi / Eğitim Yöneticisi sorumludur.
Oryantasyon
Oryantasyon programları personelin işe alışması, kurum kültürü ve çalışma ortamı hakkında deneyim kazanması ve görev tanımını yerine getirme aşamasında yetkin hale gelmesi esas alınarak uygulanır.

1ARANAN NİTELİKLER

1.  Öğrenim: Üniversitelerin elektrik, makine veya malzeme mühendisliği bölümlerinden mezun olmak

2.  Deneyim: Deneyim gerektirmez.

3.  Eğitim:  Lisans

En az 1 yabancı dili (İngilizce) çok iyi derecede konuşuyor olmak.

4.  Beceri:

Malzeme bilgisine (standartlar, normlar ile ilgili bilgilere) sahip olmak

Raporlama yeteneğine sahip olmak

İletişim yönü güçlü, sorun çözücü, çözüm odaklı olmak.