Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri Ticaret A.Ş.

Firma Hakkında

Kurumsal Kaynak Planlama ve Dijital Dönüşüm çözümleri, Ticari Paket ve Mali Müşavir yazılımları gibi birçok konuda e-Dönüşüm çözümleri ve danışmanlık hizmeti bulunan Uyumsoft, Türkiye’nin lider yerli yazılım firmaları arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Bilişim sektörünün %100 yerli sermayeli firması olarak yurt içi ve yurt dışında, 250’nin üzerinde çalışanıyla iş dünyasının geleceğini üretmektedir.

Uyumsoft, 26.yılında 350’den fazla iş ortağıyla, 45’den fazla sektörde ve 80 binin üzerinde müşterisiyle oluşturduğu ekosistemin gücüyle sinerji yaratmakta, bu sinerjinin gücüyle ekosistemin tüm bileşenleri ile birlikte büyümektedir.

Müşteri odaklı yaklaşımı ve ürettiği yazılımlarla sürdürülebilir çözümler sağlamakta ve müşteri taleplerini ön planda tutarak inovatif çözümler geliştirmektedir. Uzman ekibi ile satış ve satış sonrası süreçlerde anlık olarak destek sağlayarak müşteri memnuniyetini üst düzeye çıkarmaktadır.
Sektördeki önderliğini ülke sınırları dışına da taşıyan Uyumsoft, 15’den fazla ülkede yazılım ve danışmanlık projelerini hayata geçirmektedir. Uluslararası arenaya, çözüm ortakları ile birlikte kurumsal yazılımlar ve FinTech projeleri ile daha yoğun açılmayı planlamaktadır.

Oluşturduğu ekosistemin ve sektörün gelişmesi için eğitimin gücüne inanan, bünyesinde kurmuş olduğu Uyum Akademi’de çalışanlarına, iş ve çözüm ortaklarına, müşterilerine, üniversite öğrencilerine ücretsiz eğitimler düzenleyen Uyumsoft, yılda 300’e yakın yaptığı online eğitimlerden 5 binden fazla kişinin faydalanmasını sağlıyor. Aynı zamanda, geleceğin gençlerine bilgi birikim ve tecrübelerini aktarmak için ücretsiz Yaz Staj Okulu düzenliyor.