Apollo IoT Yazılım ve Enerji Teknolojileri A.Ş.

Firma Hakkında

Apollo | Dijital Enerji Platformu

Apollo Pro, Türkiye’nin ilk bulut tabanlı fatura kontrol, optimizasyon ve tahminleme platformudur. Alt yapı ve donanım maliyeti olmadan kolay entegrasyonla, geçmiş tüketim verilerini kullanılarak hesaplanan işletme karakteristiğine en uygun, elektrik tarifesi avantajını sunar. Farklı sektörlerdeki müşterileri için Yapay Zeka ve Makina Öğrenmesi ile tüketim trendlerini anlık ve geleceğe dönük analizlerle tesislerin 360 derece tek platformdan enerji izlemesini sağlar. Tesisler için en büyük gider kalemlerinden biri olan elektrik tüketiminin gerçek zamanlı doğrulamasını sağlayarak kwh’de değişiklik olmasa dahi maliyetlerinizi düşürür. Gelişmiş ve kişiselleştirilebilen alarmlar tüm olağan dışı tüketimleri anlık olarak tespit eder, operasyonel ve kişi bazlı hataların önüne geçer.

Gelişmiş grafik ve kullanıcı dostu ara yüzüyle multi-disipliner enerji çalışma alanı sağlayarak, dijital dönüşüm evresindeki şirket çalışanlarının üretkenliğini arttırır, enerji takibini daha pratik hale getirir.

Apollo IoT Cihaz Bazlı Tesis Takip, Tahminleme ve Operasyonel Verimlilik Sistemi ile gereksiz tüketimlerin önüne geçer, enerjinizi en verimli şekilde kullanarak tüketimlerinizi ve karbon emisyonunu azaltır. Maliyet tasarrufu sağlarken çevreyi de korur.