19 Kas

Avrasya’nın en büyük üniversite kariyer fuarı olan İTÜ Kariyer Zirvesi (İKZ), 22-25 Şubat 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karaca ve 43 öğrenci kulübü temsilcilerimiz arasında imzalanan sözleşme ile İKZ’16 için geri sayım resmen başladı.ikz_etik sozlesme_3

Rektörlükte gerçekleştirilen ve Kariyer Merkezi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay’ın da katıldığı toplantıda, öğrenci temsilcileri İKZ sürecinde tüm İTÜ öğrencilerinin haklarını koruyacaklarına, şeffaf ve etik davranacaklarına ilişkin sözleşme imzaladı.

2015 yılında, İTÜ Kariyer Merkezi ve 35 öğrenci kulübü ile düzenlenen İKZ; Ayazağa, Gümüşsuyu ve Maçka yerleşkelerinde, 7 ayrı birimde gerçekleştirilmişti. 25 bini aşkın öğrenci ve 90’dan fazla firma katılmıştı. Etkinlik boyunca 32 örnek olay, 13 atölye çalışmaları, 13 iş ve staj görüşmeleri ve 16 sunum yapılmıştı.