16 Haz

Dünyanın en büyük 2. endüstri kompleksine sahip VESTEL, İTÜ Kariyer Merkezi iş birliği ile gerçekleştirilen teknik gezi kapsamında öğrencilerimizi ağırladı.

İKZ'15 Ana Sponsorluğu sırasında VESTEL tarafından gerçekleştirilen tüm atölye ve örnek olay çalışmalarında 1. olan takımlardan toplam 38 öğrencimiz Manisa’da yer alan Vestel City’ye havayolu ile ulaştı. Öğrencilerimiz, Avrupa’da tek lokasyonda üretim yapan en büyük endüstri kompleksini yakından tanıma, üretim ve AR-GE merkezlerini birebir görme fırsatını yakalamalarının yanı sıra, düzenlenen yemek organizasyonunda VESTEL’in CEO’su Turan Erdoğan ve İTÜ mezunu VESTEL yöneticileri ile bir araya gelip sohbet etme imkanı buldular.

8 AR-GE merkezi barındıran ve büyüklüğü ile National Geographic / Mega Fabrikalar belgeseline konu olan ilk Türk fabrikası Vestel City 1 günde 76.000 ürünü sıfırdan üretip dağıtıma hazır hale getirebilme kapasitesi sayesinde #GururlaYerli mottosu ile ihracatta dünya markaları ile ülkemiz adına yarışıyor.