24 Nis

İLAN KAPANDI

Marks and Spencer Türkiye Bölge Ofisi 2005’te kurulmuştur. Merkezi Londra Waterside’da olan şirketimiz; Türkiye, Avrupa, Kuzey Afrika ve Ortadoğu’dan erkek giyim, kadın giyim, çocuk giyim, iç giyim, aksesuar, ev tekstili ve ürünleri alanlarında üretim yaptırmak ve İngiltere’ye göndermektedir. Şu anda yaklaşık 130 çalışanı olan şirketimizin organizasyonu içerisinde Merchandising, Teknoloji, Sosyal Uygunluk, Tedarik Zinciri departmanlarıyla İnsan Kaynakları ve Finans departmanları bulunmaktadır.

Aşağıda iş tanımı bulunan kumaş teknolojisi departmanına stajyer arayışımız bulunmaktadır:

Aranan Nitelikler

• Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinin Tekstil mühendisliği bölümünde 3. ya da 4. sınıf öğrencisi ya da yüksek lisans yapanlar,
  • Haftada en az 3 gün gelebilecek durumda,
  • Multitask çalışmaya elverişli,
  • Pozitif, güleryüzlü enerjisi yüksek,
  • Sonuç ve aksiyon odaklı, sorumluluk sahibi,
  • Değişime açık, gelişimi hedefleyen
  • MS Office Excel bilgisine sahip (tercihen SAP kullanıcısı),
  • İyi derecede İngilizce ve Türkçe bilgisine sahip,

İş Tanımı

İlanımızla ilgilenen öğrencilerin güncel CV’lerini taylan.akdeniz@marksandspencer.com ve/veya yuksel.erdalaltun@marksandspencer.com e-mail adreslerine yollamalarını rica ederiz.